ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΤΕ ΜΕΣΩ SITE

Κράτηση

Καλώς ήρθατε
στις βίλες μας.

Καλώς ήρθατε στο Mossa Villas, ένα εξαιρετικό καταφύγιο στην καρδιά των Χανίων, όπου η πολυτέλεια συναντά την ηρεμία. Βυθιστείτε στη γοητεία των δύο νεόκτιστων βιλών μας, κάθε μία από τις οποίες έχει σχεδιαστεί για να φιλοξενήσει έως και 6 ενήλικες, υποσχόμενη μια οικεία και αποκλειστική απόδραση.Οι βίλες μας, μια επέκταση του φημισμένου ξενοδοχείου Mossa Well Being Hotel, ενσαρκώνουν την ουσία της κίνησης και της ευεξίας. Οι βίλες Mossa, που πήραν το όνομά τους από τη λατινική λέξη για την κίνηση, σας προσκαλούν να βιώσετε ένα αρμονικό μείγμα σύγχρονης κομψότητας και φυσικής γαλήνης.

Αφεθείτε στην ιδιωτικότητα της δικής σας όασης, καθώς κάθε βίλα διαθέτει ιδιωτική πισίνα, προσφέροντας ένα αναζωογονητικό καταφύγιο μόλις λίγα βήματα από το κατώφλι σας. Είτε αναζητάτε μια ρομαντική απόδραση, ένα οικογενειακό καταφύγιο ή μια συγκέντρωση φίλων, οι βίλες Mossa προσφέρουν το τέλειο σκηνικό για τη δημιουργία αξέχαστων αναμνήσεων.

Αρχικη

Οι Βίλες μας

Κάθε βίλα είναι φωτεινό με άνετο χώρο διαμονής για τις διακοπές σας στο κέντρο της πόλης. Σχεδιασμένα με λεπτομέρεια τα μεγάλα παράθυρα επιτρέπουν στο φως να εισέλθει φυσικά σε όλα μας τις βίλες. Η απλή διάταξη στο εσωτερικό τους, μεγιστοποιεί την αίσθηση άνεσης, ενώ ο συνδυασμός των απαλών χρωμάτων χαρίζει σε όλα τα διαμερίσματα μία χαλαρή και ήρεμη ατμόσφαιρα.

Επιλέξτε τον κατάλληλο χώρο για εσάς! Επιλέξτε την άνεση στις διακοπές σας!

Αρχικη

Ανακαλύψτε
την περιοχή

Καλώς ήρθατε στο Mossa Villas, ένα εξαιρετικό καταφύγιο στην καρδιά των Χανίων, όπου η πολυτέλεια συναντά την ηρεμία. Βυθιστείτε στη γοητεία των δύο νεόκτιστων βιλών μας, κάθε μία από τις οποίες έχει σχεδιαστεί για να φιλοξενήσει έως και 6 ενήλικες, υποσχόμενη μια οικεία και αποκλειστική απόδραση.Οι βίλες μας, μια επέκταση του φημισμένου ξενοδοχείου Mossa Well Being Hotel, ενσαρκώνουν την ουσία της κίνησης και της ευεξίας. Οι βίλες Mossa, που πήραν το όνομά τους από τη λατινική λέξη για την κίνηση, σας προσκαλούν να βιώσετε ένα αρμονικό μείγμα σύγχρονης κομψότητας και φυσικής γαλήνης. Αφεθείτε στην ιδιωτικότητα της δικής σας όασης, καθώς

Περισσότερα

Ανακάλυψε το Mossa Well Βeing Hotel

Το ολοκαίνουργιο Mossa Well Βeing Hotel, χτισμένο σε ένα υπέροχο φυσικό περιβάλλον, στους Αγ. Αποστόλους, δίπλα στη θάλασσα και μόλις πέντε χιλιόμετρα από τα μαγευτικά και μυστηριώδη Χανιά, περιμένει να σας οδηγήσει σε εμπειρίες ευζωίας. Σε εμπειρίες χαλάρωσης και σύνδεσης με το εσωτερικό σας εαυτό και το εξωτερικό φυσικό περιβάλλον.

Mossa Well Βeing Hotel, ένας χώρος όπου λατρεύουμε το χορό, την άθληση, τις εκδρομές αλλά και τη χαλάρωση, την ηρεμία, τη διασκέδαση, το καλό φαγητό, το κρητικό καλοκαίρι που διαρκεί σχεδόν όλο το χρόνο.

Espa Image